Woon-en
Logo Logo

Planning WOON&

Heb jij je hart verloren aan Amsterdam en zoek je een heerlijke plek om te wonen? WOON& biedt je alle voordelen van nieuwbouw én rustig maar toch stads wonen. Momenteel zijn we druk met de voorbereidingen voor de nieuwbouwappartementen van WOON& op Zeeburgereiland. We houden je hier regelmatig op de hoogte van de planning. 

Maak jouw eigen account

Wil je straks ook wonen in WOON&? Dat kan alleen als je een persoonlijk account aanmaakt in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

Op de hoogte blijven?

Wil je straks ook WOON&, leven, spelen en delen op Zeeburgereiland? De appartementen van WOON& gaan rond april 2018 in verkoop. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Abonneer je op onze nieuwsbrief dan mis je niets!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?