Woon-en
Logo Logo

Planning WOON&

Heb jij je hart verloren aan Amsterdam en zoek je een heerlijke plek om te wonen? WOON& biedt je alle voordelen van nieuwbouw én rustig maar toch stads wonen. Momenteel zijn we druk met de voorbereidingen voor de nieuwbouwappartementen van WOON& op Zeeburgereiland. We houden je hier regelmatig op de hoogte van de planning. 

Maak jouw eigen account

Wil je straks ook wonen in WOON&? Dat kan alleen als je een persoonlijk account aanmaakt in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

Op de hoogte blijven?

Wil je straks ook WOON&, leven, spelen en delen op Zeeburgereiland? Meld je dan nu aan voor de nog beschikbare appartementen. De makelaar informeert je graag vrijblijvend over dit unieke project op Zeeburgereiland. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?