Update vanaf de bouwplaats

24 april '20

Inmiddels is het voorjaar begonnen en zijn de weersomstandigheden beter. Zoals in hele maatschappij heeft het coronavirus ook bij ons zijn effecten en resulteert het in enige vertraging. Om dit tot een minimum te beperken hebben we enkele aanpassingen gemaakt in de uitvoeringsmethode van de bouw. We vertellen je graag meer!

Vanaf maandag 27 april starten we met de ruwbouw op traditionele wijze. Het tempo ligt met deze werkmethode weliswaar lager, maar doordat we nu 6 weken eerder gestart zijn dan gepland, hopen we de ruwbouw van gebouw 1 volgens planning gereed te krijgen (ca. half juli). De vertraging op gebouw 2 is echter wel een feit. Toch verwachten we binnen de contractduur het werk op te leveren. Mocht er onverhoopt veranderingen in de planning zijn, brengen we jullie hier uiteraard van op de hoogte.

image alt

Voortgang bouw per blok

  • Gebouw 7 en 6: we zijn hier inmiddels gestart met de gevels en binnenkort volgt het metselwerk. Ook voor de afbouw zijn de grote materialen zoals gipsblokken van de binnenwanden geopperd. Daarnaast is de dakdekker gestart met het aanbrengen van de eerste lagen. 
  • Gebouw 5 en 4: in gebouw 5 zijn de trappen geplaatst. In beide gebouwen vinden de installatiewerkzaamheden plaats.
  • Gebouw 3: beneden zijn we gestart met het stelwerk van de gevels. Eind april worden de steigers geplaatst waarna de balkons aan de kopzijde geplaatst worden.
  • Gebouw 2: de tunnelbekisting loopt vertraging op. We verwachten hier enkele weken uitloop in de ruwbouw (ca. begin juli).
  • Gebouw 1: de ruwbouw start eind april. De gehele ruwbouw hopen we af te ronden met de bouwvak (ca. half juli).

Alles binnen handbereik Bekijk de voorzieningen
Vragen? Neem contact op