Straatnamen Woon& bekend

13 december '19

De bouw vordert al gestaag, hoog tijd dat de kopers van de woningen van Woon& ook weten op welk adres zij in 2021 komen te wonen. En dat kan nu. De gemeente heeft de straatnamen en huisnummers bekendgemaakt!

Sportief tintje

De straatnamen hebben een sportief tintje meegekregen. Je woont hier straks op de Nida Senffstraat of de Eef Kamerbeekstraat. Beide straten zijn vernoemd naar atleten. De Nederlandse atleet Evert Kamerbeek was bekend geworden als succesvol tienkamper. Op dit onderdeel werd hij 11 keer Nederlands kampioen. Daarnaast nam hij tweemaal deel aan de Olympische Spelen met de onderdelen werpnummers en hordelopen.

Dina Willemina Jacoba Senff had als zwemster een kortstondige zwemcarrière. Zij vertegenwoordigde Nederland in 1936 eenmalig bij de Olympische Spelen in Berlijn. Kom jij hier te wonen en wil je weten op welk adres jouw kerstkaarten in 2021 binnenkomen?

Download het huisnummerbesluit

Ook wonen in Zeeburg?

Ben jij op zoek naar een woning in Amsterdam en zou je graag in Zeeburg willen wonen? Het kan nog. Er zijn momenteel nog enkele 1- of 2-laags appartementen beschikbaar. De 1-laags 4-kamerappartementen hebben een oppervlakte van 167 m2 en een v.o.n. prijs vanaf € 748.282 op basis van een jaarlijkse canonbetaling. De zeer riante 2-laags 5-kamerappartementen hebben een oppervlakte van 198 m2 en een v.o.n. prijs van € 910.298 op basis van een jaarlijkse canonbetaling. Interesse?

Vragen? We helpen je graag verder
Bekijk Woon& Hier wonen?