Is jouw favoriet nog vrij?

12 april '19

Een groot deel van de 71 appartementen en 6 eengezinswoningen in WOON& op Zeeburgereiland is inmiddels verkocht. Wil jij ook graag hier wonen? Dan zijn er een paar stappen die je kunt nemen. Lees je mee?

image alt

Interesse in een vrije woning

Je hebt bij het woningaanbod gekeken. En JA! Het bouwnummer waar jij een oogje op hebt is nog vrij. Klik bij dit bouwnummer op de knop 'Ik ben geïnteresseerd' en vul je gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

image alt

Je favoriet staat al onder optie

Tsja. Je hebt bij het woningaanbod gekeken en ziet dat de woning waar jij jezelf al helemaal in thuis zag komen, onder optie staat. Vervelend. Maar jouw kans is nog niet helemaal verkeken. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Dus klik ook als het beoogde bouwnummer onder optie staat, op de button 'Ik ben geïnteresseerd' zodat wij je kunnen benaderen als het bouwnummer vrij komt en jij misschien wel de 'first runner up' bent!

Komt er nog nieuw aanbod?

Is jouw favoriete bouwnummer al verkocht, maar wil je toch heel graag een nieuwbouwwoning in Zeeburgereiland? Kijk dan ook eens bij het beschikbare woningaanbod van dit hele nieuwbouwgebied waar WOON& onderdeel van uitmaakt. Is ook daar jouw droomhuis niet beschikbaar? Zorg dan in ieder geval dat je je onderaan de woningpagina inschrijft voor de nieuwsbrief. Dan kunnen wij je op de hoogte houden van mogelijk toekomstige ontwikkelingen.

Bekijk het aanbod van Zeeburgereiland