Woon-en
Logo Logo

Alles dichtbij in WOON&

Zeeburgereiland is nog volop in ontwikkeling en er komen steeds meer voorzieningen bij. Ook vanuit je woning in WOON& heb je straks alles binnen handbereik. Ga eens lunchen bij restaurant Haddock of ren een rondje door het naastgelegen park. En ook aan schoolvoorzieningen geen gebrek.

Schoolvoorzieningen

Ondanks dat Zeeburgereiland nog niet voltooid is, vind je hier al goede schoolvoorzieningen. Op loopafstand van WOON& vind je het Montessori Kind Centrum Zeeburgereiland, voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Gaan de kinderen naar het voortgezet onderwijs dan kunnen ze naar het naastgelegen IJburg College.

Dagelijkse boodschappen

Op termijn krijgt Zeeburgereiland ook volop winkels. Voor nu kun je voor je dagelijkse boodschappen terecht bij de Jumbo of de Albert Heijn aan de Oostelijke Handelskade of de Vomar op IJburg.

Eigen parkeerplek

Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats. Onder de 3 woonblokken komt een ondergrondse parkeergarage waar je altijd en veilig je auto kunt stallen.

Urban Sport Zone

Op de hoek van WOON& ligt de Urban Sport Zone. Op deze plek in de Sportheldenbuurt vind je een skatebaan en 2 sportvelden, omzoomd door een park. Een heerlijke plek voor kinderen om zich uit te leven of om zelf sportief te zijn. 

Strandjes

Zeeburgereiland is omringd door water. Vanuit je appartement in WOON& zijn strandjes dan ook nooit ver weg. Zo kun je heerlijk zonnen bij Blijburg, het populaire strand op IJburg. 

Horeca

Ten oosten van je woning vind je restaurant Haddock. Geniet hier met een drankje van het uitzicht over het water. En ook verderop gelegen op Zeeburgereiland vind je leuke restaurants zoals Bij Storm.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?