Bereikbaarheid WOON&

De nieuwbouwwoningen van WOON& liggen midden op Zeeburgereiland, in de Sportheldenbuurt. Precies gezegd: tussen de Eef Kamerbeekstraat en de Kees Broekmanstraat. Hier woon je binnen de ring, maar buiten de drukte. WOON& is een plek waar het goed toeven is. 

image alt

Met de fiets of de auto?

Amsterdam is natuurlijk dé stad bij uitstek om te fietsen. Vanaf Zeeburgereiland zit je zo in het centrum. In de kelder staan vijf goed onderhouden deelfietsen klaar voor gebruik. Een bakfiets, vouwfiets, elektrische fiets en twee gewone stadsfietsen. Het onderhoud wordt verzorgd door een fietsenmaker. Met deze deelfietsen voorziet WOON& in duurzame mobiliteit en levert een bijdrage aan een beter milieu.

Kies je de auto als vervoersmiddel? Binnen één minuut zit je al op de A10. Boek een elektrische deelauto die voor je klaar staat in de kelder. Dan kan via de WOON&-app of de vriendelijke host in de centrale hal van het complex. Makkelijk, voordelig en duurzaam. Wat wil je nog meer!

image alt

... of toch het OV?

Ook qua openbaar vervoer is het prima geregeld vanaf WOON&. Wil je richting Amsterdam Centraal Station? Dan is de lightrail een uitkomst. Tramlijn 26 rijdt via Zeeburgereiland heen en weer tussen Amsterdam CS en IJburg. Je loopt in vijf minuten naar de halte aan de Zuiderzeeweg. Stap op deze ‘IJ-tram’ en sta binnen 10 minuten op het station. Een perfecte verbinding toch?