Woon-en
Logo Logo

Bereikbaarheid WOON&

De nieuwbouwwoningen van WOON& liggen midden op Zeeburgereiland, in de Sportheldenbuurt. Precies gezegd: tussen de Eef Kamerbeekstraat en de Kees Broekmanstraat. Hier woon je binnen de ring, maar buiten de drukte. Een plek waar het goed toeven is. Vanaf de ondergrondse parkeerplaats ben je binnen enkele minuten op de Ring A10. Wil je naar het centraal station? Geen probleem, de tram zorgt voor een vlotte verbinding. Of pak één van de deelfietsen (bakfiets, stadsfiets of elektrische fiets), dat is veel gezonder en beter voor het milieu 

Met de auto

Zeeburgereiland is via de snelweg goed te bereiken via de afrit S114 vanaf de A10. En andersom natuurlijk: vanuit Zeeburgereiland heb je een snelle verbinding in zowel noordelijke (via de Zeeburgertunnel) als zuidelijke richting. Je hoeft je dus niet eerst door het drukke stadsverkeer heen te worstelen om de regio in te rijden. 

Pak het OV

Wil je richting Amsterdam centraal station? Dan is de lightrail een uitkomst. Tramlijn 26 rijdt via Zeeburgereiland heen en weer tussen Amsterdam CS en IJburg. Je loopt in vijf minuten naar de halte aan de Zuiderzeeweg. Stap op deze ‘IJ-tram’ en sta binnen 10 minuten op het station. Een perfecte verbinding toch?

Op de fiets

Amsterdam is natuurlijk dé stad bij uitstek om te fietsen. Geen wonder dat er dan ook plannen zijn om een fietsbrug aan te leggen tussen Zeeburgereiland en Sporenburg (Borneo-eiland). Daarmee ontstaat er een goede fietsverbinding tussen het centrum en het oostelijke deel van de stad. Tot het zover is, blijft de Zuiderzeeweg de verbindingsweg.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?