Hoe wil jij wonen?

Alle woningen verkocht

WOON& is wonen en meer op Zeeburgereiland

Jij bepaalt hoe je de dag indeelt. Je wekker gaat. Eruit of nog even blijven liggen? Gister was je al vroeg op kantoor in hartje Amsterdam, maar vandaag ga je heerlijk thuiswerken. Maar dan wel anders. Op de begane grond van WOON& is een inspirerende ruimte waar jij je prima kunt focussen op je werk. 

Afwisselend WOON&

Vandaag dinsdag? Dan serveert Manuel weer die heerlijke cappuccino’s in een van de deelbare mini-shops beneden. Blijft leuk die afwisseling, afgelopen vrijdag startte je de dag juist met die energieke smoothie van Hannah. Eerst maar even de gordijnen open gooien... wauw, wat een uitzicht heb je toch vanaf de 7e verdieping. Je bent meteen wakker: laat de dag maar beginnen! Een dag 'thuiswerken' blijft relaxed in de inspirerende Coworking Space op de begane grond. Gelukkig is er een ruimte waar je altijd even privégesprekken kunt voeren, maar het blijft ook wel erg inspirerend om anderen te spreken over hun werk en leven. De informele zitjes waar je samen kunt genieten van een lekkere kop koffie of lunch zijn daar ook echt ideaal voor. Een vergadering of zakelijke bijeenkomst bijwonen of organiseren kan in een van de multifunctionele ruimtes. 

image alt

Geniet, deel en lach

Die online-bestelling van gisteren kon je nu eenvoudig zelf aannemen, maar anders had de vriendelijke host in de centrale hal beneden het pakketje wel voor je aangenomen en in jouw kluis geplaatst. Genoeg gewerkt. Je pakt een deelfiets of –auto om met vrienden een hapje te eten in de binnenstad. Wordt het laat? Vrienden van buiten Amsterdam kunnen blijven logeren in een van de B&B units van WOON& die je eenvoudig via de WOON&-app reserveert.

image alt

Kwalitatief, flexibel en deelbaar

Op de begane grond komen commerciële ruimtes waar een goede mix van werken, winkelen, ontspannen en health-functies te vinden zijn. Waarin samenleven en samen delen voorop staat. Waar creatieve ondernemers de kans krijgen om flexibel en sociaal te ondernemen. Bijvoorbeeld in de deelbare mini-shops op de begane grond, die per dagdeel te huur zijn. Een Barista en verse broodjes in de ochtend, winkeltjes met groenten, fruit, taart, vis of een cadeau-shop in de middag en ’s avonds een cateraar met verse maaltijden, die je via thuisbezorgd al kunt bestellen. Dat is het gemak van een flexibel en kwalitatief hoog winkelaanbod. 

image alt

Variatie in lagen en hoogten

Het WOON&-complex bestaat uit 77 koop- en 43 huurappartementen verdeeld over in totaal 7 gebouwen. De 3 woonblokken van elk 7 woonlagen staan aan het park. Langs de zijkanten liggen eengezinswoningen aan de (speel-)straat. Daartussen liggen 2 hofjes met portiekwoningen. De scheiding tussen openbaar en privé is glashelder. Er is een openbare buitencontour van het blok, daarbinnen liggen uitsluitend privétuinen. De tussengelegen hofjes worden gebruikt voor de toegang naar de achterliggende gebouwen en tuinen. Onder de tuinen ligt een ondergrondse kelder met circa 100 parkeerplekken en de bergingen van de appartementen. Op de begane grond aan de parkzijde liggen commerciële ruimten waar een goede mix van werken, winkelen, ontspannen en health-functies te vinden zijn. Waarin samenleven en samen delen voor de hele wijk centraal staat.