Kersttrends voor de eerste keer kerst in jouw nieuwe woning

15 november '19

Kerst lijkt misschien nog ver weg, toch is het over enkele weken alweer zover. En tegenwoordig halen mensen steeds eerder een kerstboom in huis. Want wat blijkt: het maakt je gelukkig! Misschien wordt dit wel de eerste kerst in jouw nieuwe woning? Meteen een goede aanleiding om de oude kerstballen te vernieuwen zodat ze goed passen bij het nieuwe interieur. Daarom delen we graag de nieuwste trends op het gebied van kerst met je. Welke trend spreekt jou het meeste aan?

image alt

Scandinavisch blauw

Loop jij altijd voorop als het gaat om interieurtrends? Dan heb je vast gekozen voor de trendkleur van het jaar 2020: Chinese Porcelain. En laat nou net de kersttrend Ice adventure perfect aansluiten op deze muurkleur. Deze trend kenmerkt zich namelijk door de kleur blauw en heeft een stoere Scandinavische look. Denk aan robuuste materialen zoals steen, hout, denim en kurk. Maar ook witte elementen en de sneeuwvlokjes mogen in deze stijl niet ontbreken.

image alt

Romantisch chique

Ben je een romantische type? Shades of glamour staat voor een luxe rozige kerstsfeer met zachte materialen zoals bijvoorbeeld velvet en veertjes. In combinatie met gouden pailletjes en glitters. Deze trend past goed bij een huis met veel pasteltinten en heeft een luxueuze uitstraling.

image alt

Een gouden kerst

Heb je een interieur met veel warme kleuren zoals bijvoorbeeld okergeel of de kleur van het jaar 2019 Spiced Honey? Dan past de kersttrend Golden Glow precies bij jouw woonstijl. Van natuurlijke materialen als hout en wol tot een touch of gold en dieren printjes kenmerken deze trend.

image alt

Klassiek traditioneel

Met de kersttrend Vintage Christmas scoor je bij de kinderen waarschijnlijk helemaal goed! Van kersttreintjes tot kerstmannetjes. Je vindt ze allemaal in de kerstboom. Bij deze stijl speelt hout de boventoon en de versiering is groen, rood afgewisseld met sneeuwwit en zilver. De decoratie is lekker vrolijk en speels en zorgt voor een echt familiegevoel.

image alt

Landelijk natuurlijk

Omarm de natuur! Hierdoor kenmerkt de kersttrend Embrace nature zich. Denk aan dennenappels, namaakvogels en paddenstoelen. Qua kleurstelling overheersen de kleuren groen en geel. De materialen zijn heel divers. Van ribstof tot hout en van steen tot wollen dekens. Met deze stijl creëer je een gezellige, warme en sfeervolle kerst in huis.

Wat vind jij van deze kersttrends?

Tegenwoordig zie je in veel huishoudens niet alleen een kerstboom in de woonkamer maar mag de kerstsfeer ook niet ontbreken in de keuken en zelfs in de slaapkamer. Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan! Krijg jij al zin om je huis een sfeervolle make-over te geven voor de feestdagen? Nu je alle kersttrends voor 2019 hebt gezien gaat je dat vast lukken! Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook op Zeeburgereiland wonen? Bekijk het actuele woningaanbod