Terrazza
Logo Logo

Bereikbaarheid Terrazza

De nieuwbouwappartementen van Terrazza liggen midden op Zeeburgereiland, in de Sportheldenbuurt. Precies gezegd: tussen de John Blankensteinstraat en de Faas Wilkesstraat. Hier woon je binnen de ring, maar buiten de drukte. Vanaf je ondergrondse parkeerplaats rijd je binnen 5 minuten de ring A10 op. Wil je naar het centraal station? Geen probleem, de tram zorgt voor een vlotte verbinding.

Op de fiets

Amsterdam is natuurlijk dé stad bij uitstek om te fietsen. Geen wonder dat er dan ook plannen zijn om een fietsbrug aan te leggen tussen Zeeburgereiland & Sporenburg (Borneo-eiland). Daarmee ontstaat er een goede fietsverbinding tussen het centrum en het oostelijke deel van de stad. Tot het zover is, blijft de Zuiderzeeweg de verbindingsweg.

Met de auto

Zeeburgereiland is via de snelweg gemakkelijk te bereiken via de afrit S114 vanaf de A10. En andersom natuurlijk: vanuit Zeeburgereiland heb je een snelle verbinding in zowel noordelijke (via de Zeeburgertunnel) als zuidelijke richting. Je hoeft je dus niet eerst door het drukke stadsverkeer heen te worstelen om de regio in te rijden.

Pak het ov

Wil je richting Amsterdam centraal station? Dan is de lightrail een uitkomst. Tramlijn 26 rijdt via Zeeburgereiland heen en weer tussen Amsterdam CS en IJburg. Je loopt in vijf minuutjes naar de halte aan de Zuiderzeeweg. Stap op deze ‘IJ-tram’ en sta binnen 10 minuten op het station. Uitstekende verbinding toch?

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?