Opgeleverd

Logo Terrazza

Terrazza Zeeburgereiland: dat is pas thuiskomen.

Je laat het drukke verkeer rond Amsterdam achter je en draait Zeeburgereiland op. Van een afstand ontwaar je de verspringende contouren van je appartementencomplex. Je rijdt soepel de ondergrondse garage in en pakt de lift naar je ruime woning. Thuisgekomen schenk je een welverdiend drankje in en stap je het balkon op. Je sluit je ogen en voelt de avondzon op je huid. De dag glijdt van je af. In Terrazza is het met recht ontspannen wonen.

Stads maar rustig

Terrazza Zeeburgereiland ligt op - je raadt het al - Zeeburgereiland. Waar bewoners thuis genieten van de waterrijke omgeving en de intieme groene binnenhofjes, fietsen ze binnen no-time naar de bruisende binnenstad van Amsterdam. Binnen de ring, maar buiten de drukte: het beste van twee werelden.

image alt

Een prachtig ensemble

Dit unieke nieuwbouwproject is een ensemble van 3 woonblokken met in totaal 122 appartementen. Het gebouw heeft een getrapte opzet dat met verspringende verdiepingen en balkons is opgebouwd. Dit creëert niet alleen dynamiek, ook hebben zo alle woningen een buitenruimte met uitzicht en privacy.

Met een grote variëteit aan woningtypes en woonoppervlaktes sloten de appartementen perfect aan op elk wensenlijstje.

En toch, ondanks deze verschillen, de speelse opzet en losse woonblokken, vormt Terrazza Zeeburgereiland een prachtig samenhangend geheel.

image alt

Soepel van A tot Z

Op 18 december 2017 was het dan eindelijk zover: alle appartementen gingen in de verkoop! De inschrijvingen stroomden in rap tempo binnen, waarna alle appartementen zijn toegewezen en verkocht. In mei 2018 startte de bouw met de plaatsing van een eerste damwand. Een mijlpaal die we natuurlijk wilden vieren. Alle toekomstige Terrazza-bewoners zijn die maand bijeen gekomen om elkaar te leren kennen onder het genot van een bubbeltje.

Anno nu kijken wij met gepaste trots terug op een proces dat van A tot Z soepel en fijn is verlopen, terwijl de trotse bewoners vanaf hun prachtige terrassen uitkijken over Amsterdam.