Wijken op Zeeburgereiland

Zeeburgereiland bestaat uit verschillende deelgebieden en wijken. De wijken die je op deze website ziet zijn ontwikkelingen van BPD. In totaal komen er 3 wijken van BPD in de Sportheldenbuurt van Zeeburgereiland.

3 wijken

De 3 nieuwbouwwijken bevinden zich in verschillende fasen. Blok 3B, omgedoopt tot KOMST is op 20 april 2017 in verkoop gegaan en inmiddels uitverkocht. Blok 12 is op dit moment volop in ontwikkeling en in voorbereiding. Blok 12 kom je tegen onder de noemer: Terrazza. De verwachting is dat Terrazza rond eind 2017 in verkoop komt. Blok 26 volgt in 2018. De naam voor Blok 26 is inmiddels bekend en wordt Woon&. Houd deze website in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief, onder aan deze pagina. 

WOON&

WOON& is een nieuwe vorm van wonen die aansluit bij de behoefte die we tegenwoordig allemaal hebben. Kwalitatief, makkelijk, flexibel en deelbaar. De 120 appartementen van WOON& hebben een woonoppervlak van 50 tot 175 m2, maar aangevuld met vele m2-ers deelbare ruimtes. In deze gezamenlijke ruimtes kan men werken, ontspannen, afspreken en opslaan. Naast het delen van deze ruimtes biedt WOON& logischerwijs ook deelfietsen en –auto’s aan. Met de auto binnen een minuut op de A10 en via de nieuwe fietsbrug straks zo in het centrum.

Terrazza

Beeld je eens in: een Toscaans heuvellandschap met villa’s die de heuvel uitspringen of er juist in weg lijken te zakken. Eenzelfde gevarieerd aangezicht zie je terug in de 3 woonblokken van Terrazza op Zeeburgereiland. De verdiepingen verspringen ten opzichte van elkaar, de balkons bewegen eigenwijs langs de gevels. Ook de 122 appartementen zelf bieden afwisseling: zowel in woonoppervlakte als in grootte van de buitenruimte. Benieuwd? Bekijk alles over Terrazza.

KOMST

De wel heel bijzondere wijk KOMST is in opKOMST op Zeeburgereiland. In de wijk KOMST staan straks 19 woningen, vormgegeven door maar liefst 6 architecten. Verschillende woningtypes en wel heel verschillende gevels. Een speelse en levendige straat ontstaat. En wat deze wijk nog unieker maakt; er worden oude bouwmaterialen gebruikt in de bouw van deze nieuwbouwwoningen. Inmiddels zijn alle woningen in KOMST verkocht. Ben je toch nieuwsgierig naar de wijk? Bekijk KOMST.

  Woon&
  Wijk Terrazza