Logo Logo

Voorbereidingen gestart

De voorbereidingen voor de verkoop van nieuwbouwproject Woon& zijn gestart. Benieuwd wat dit nieuwe project inhoudt?

Lees verder

De inschrijving voor de 122 appartementen in Terrazza is gesloten! Alle inschrijvers ontvangen begin volgende week bericht over de uitslag.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Terrazza is gestart! Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Op 18 december a.s. is het zover! De 122 appartementen in Terrazza gaan dan in verkoop. De verkoop/inschrijving verloopt online. Wil je graag een brochure, of heb je naar aanleiding van de informatie vragen? Kom 18 december langs bij Haddock.

Lees verder

Lees waarom je een persoonlijk account nodig hebt als je straks een huis wilt kopen in Terrazza op Zeeburgereiland. Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van KOMST. Begin oktober is de omgevingsvergunning verleend voor de 19 woningen in KOMST.

Lees verder

De voorbereidingen voor de verkoop van nieuwbouwproject Terrazza zijn gestart. Benieuwd wat dit nieuwe project inhoudt?

Lees verder

Op donderdag 20 april was het zover! De verkoop van de 19 stadswoningen ging van start bij Haddock op het Zeeburgereiland. Alle betrokken architecten waren tijdens de start verkoop aanwezig, met een zelfgemaakt maquette, om de belangstellenden alles te vertellen over hun ontwerp en inspiratie.

Lees verder

Op 20 april start de verkoop van het nieuwbouwproject KOMST. Bekijk de locatie en tijd en meld je aan.

Lees verder

Wonen op KOMST, betekent wonen in een huis gemaakt van oude bouwmaterialen. Je krijgt als koper zelfs een budget om te besteden bij Jan van IJken Oude Bouwmaterialen B.V.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?