Logo Logo

De verkoop van WOON& verloopt voorspoedig. Inmiddels is bijna 50% van de appartementen al verkocht. Flexibel Wonen op het Zeeburgereiland misschien iets voor jou? Er zijn nog appartementen beschikbaar!

Lees verder

De inschrijving voor de 71 appartementen en 6 eengezinswoningen in WOON& is gesloten! Alle inschrijvers ontvangen uiterlijk 4 juni bericht over de uitslag.

Lees verder

De & staat voor alle extra’s die dit project op Zeeburgereiland in zich heeft. Letterlijk op de begane grond van dit complex met 120 appartementen in diverse afmetingen. WOON& is voor mensen die durven te delen

Lees verder

We zijn begonnen! Vandaag is er gestart met het slaan van de damwanden van Terrazza.

Lees verder

Op 17 mei a.s. is het zover! De 71 appartementen en 6 eengezinswoningen in WOON& gaan dan in verkoop. De verkoop/inschrijving verloopt online.

Lees verder

Wat valt hij lekker op! Het bouwbord van WOON& is geplaatst. Niet te missen als je de afslag naar IJburg/Zeeburgereiland neemt.

Lees verder

Voorbereidingen gestart

De voorbereidingen voor de verkoop van nieuwbouwproject Woon& zijn gestart. Benieuwd wat dit nieuwe project inhoudt?

Lees verder

De inschrijving voor de 122 appartementen in Terrazza is gesloten! Alle inschrijvers ontvangen begin volgende week bericht over de uitslag.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Terrazza is gestart! Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Op 18 december a.s. is het zover! De 122 appartementen in Terrazza gaan dan in verkoop. De verkoop/inschrijving verloopt online. Wil je graag een brochure, of heb je naar aanleiding van de informatie vragen? Kom 18 december langs bij Haddock.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?