Logo Logo

WOON& is een plek waar je kunt werken, winkelen, ontspannen, eten, drinken, bewegen en gebruik kunt maken van faciliteiten en spullen die je af en toe nodig hebt, maar niet per se hoeft te hebben. Bekijk het interview met BPD-locatiemanager Anouk Roelofs en traiteur (en bewoner) Patrick van Dijk over de praktijk van flexibel wonen.

Lees verder

Op donderdag 11 oktober werd het officiële startsein gegeven voor de bouw van 19 rijwoningen van nieuwbouwproject. In aanwezigheid van de enthousiaste kopers onthulde Edward van Zevenbergen van BPD de monsterborden van de gevelmaterialen die in het project verwerkt worden.

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

De verkoop van WOON& verloopt voorspoedig. Inmiddels is bijna 50% van de appartementen al verkocht. Flexibel Wonen op het Zeeburgereiland misschien iets voor jou? Er zijn nog appartementen beschikbaar!

Lees verder

De inschrijving voor de 71 appartementen en 6 eengezinswoningen in WOON& is gesloten! Alle inschrijvers ontvangen uiterlijk 4 juni bericht over de uitslag.

Lees verder

De & staat voor alle extra’s die dit project op Zeeburgereiland in zich heeft. Letterlijk op de begane grond van dit complex met 120 appartementen in diverse afmetingen. WOON& is voor mensen die durven te delen

Lees verder

We zijn begonnen! Vandaag is er gestart met het slaan van de damwanden van Terrazza.

Lees verder

Op 17 mei a.s. is het zover! De 71 appartementen en 6 eengezinswoningen in WOON& gaan dan in verkoop. De verkoop/inschrijving verloopt online.

Lees verder

Wat valt hij lekker op! Het bouwbord van WOON& is geplaatst. Niet te missen als je de afslag naar IJburg/Zeeburgereiland neemt.

Lees verder

Voorbereidingen gestart

De voorbereidingen voor de verkoop van nieuwbouwproject Woon& zijn gestart. Benieuwd wat dit nieuwe project inhoudt?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?